VTBL

Willem van Hanegem en Mounir El Hamdaoui zondag te gast bij VTBL

15 februari 2019 12:06 Zondag staat de vijfde aflevering van VTBL op het programma. Vanaf 20.00 uur schuiven er een aantal mooie namen aan bij Humberto Tan. Naast vaste gast Theo Janssen zijn Willem van Hanegem, Mounir El Hamdaoui en Joep van Deudekom te gast.

Van Hanegem komt op een bijzonder moment langs bij VTBL. Aanstaande woensdag, 20 februari, viert de levende legende zijn 75e verjaardag. Uiteraard staan de heren aan tafel daar uitgebreid bij stil. Bij de tweede aflevering was de ras-Feyenoorder ook al te gast. Dat leverde heerlijke beelden op. Bekijk hier de beste momenten van Van Hanegem uit die aflevering. 

Mounir El Hamdaoui

Voor Mounir El Hamdaoui is het de eerste keer dat hij te gast is. De 34-jarige aanvaller kwam in zijn loopbaan uit voor onder andere Tottenham Hotspur, Willem II, AZ, Ajax, Fiorentina, Malaga en FC Twente. Hij speelde tot dusverre ruim 260 wedstrijden in het betaalde voetbal en scoorde daarin 111 keer. Momenteel komt El Hamdaoui uit voor Excelsior, de club waar het voor hem allemaal begon.

Kleedkamer

In de kleedkamer zit een Europees kampioen. Jackie Groenen komt speciaal voor VTBL over uit Frankfurt. In 2017 won zij met het Nederlands elftal het EK voor vrouwen in eigen land. Daarmee werd het vrouwenvoetbal in Nederland definitief op de kaart gezet. Inmiddels komt Groenen uit voor 1. FFC Frankfurt. Opvallend is dat de in Tilburg geboren Groenen nooit uitkwam voor een Nederlandse club. In 2011 vertrok ze naar SG Essen-Schönebeck. Via FCR 2001 Duisburg en Chelsea kwam ze in 2015 in Frankfurt terecht. 

Voldoende redenen om zondagavond om 20.00 uur in te schakelen bij RTL7 voor de vijfde aflevering van VTBL.

VTBL

PRO TIP
Wil je een wedstrijd bijhouden met ons Live Scorebord?
Download dan nu de VTBL app!
iOS of Android