Nieuws

Evra deelt WhatsApp-gesprek van Ronaldo over Atlético

14 maart 2019 13:31 Patrice Evra heeft een WhatsApp-gesprek dat hij met Cristiano Ronaldo had, gedeeld op Instagram. De conversatie vond vijf dagen vóór de terugwedstrijd van Juventus - Atletico Madrid plaats.

De twee speelden in het verleden samen bij Manchester United en hebben sindsdien contact gehouden. De Fransman probeerde zijn oud-teamgenoot op te peppen na het verlies in de heenwedstrijd tegen Atletico Madrid. Ronaldo reageerde op zijn beurt gedecideerd: "Ik weet het, we gaan door naar de volgende ronde, we gaan ze verslaan". Evra reageert vervolgens enthousiast en CR7 stuurt er vrolijke selfie achteraan. 

In het bijschrift is Evra lovend over Ronaldo: "Achter de schermen... dit zijn berichten tussen Cristiano en mij, vijf dagen voor de gigantische comeback. Dit laat het vertrouwen, de woede en de vastberadenheid zien van de beste speler ter wereld. We moeten papa, mama en natuurlijk God bedanken voor deze aardige man en ongelofelijke speler. Tijdens de grote momenten met veel druk laat hij zien dat hij de man is". 

PRO TIP
Wil je een wedstrijd bijhouden met ons Live Scorebord?
Download dan nu de VTBL app!
iOS of Android