Jarige Pogba

5 bijzonderheden jarige Pogba: danser of voetballer?

15 maart 2019 10:04 Vandaag is Paul Pogba jarig. De middenvelder van Manchester United komt genoeg in de media. Niet altijd om zijn voetbalkunsten, vaak vanwege bijzondere randzaken in het leven van de Fransman. Hier een lijstje met opvallende zaken rondom de jarige Pogba.

Voetbalfamilie

Paul Pogba is de voetballer met het meeste talent in familie Pogba. De middenvelder heeft twee broers die ook profvoetballer zijn. Een ervan kennen we natuurlijk wel dat is Mathias Pogba, die hebben we een tijdje in Nederland gezien bij Sparta. Zijn andere broer, Florentin Pogba speelt bij Atlanta United. De club van Frank de Boer.

Kapsels

Het lijkt soms wel dat Pogba meer bezig is met zijn kapsel dan met het voetbal. Wekelijks verschijnt de middenvelder met een andere kleur haar op het veld. Hier wat voorbeelden van zijn bijzondere creaties.

Juichen

Veel voetballers gebruiken hun tijd op het trainingsveld om beter te worden in bijvoorbeeld vrije trappen, of het maken van een sliding. Paul Pogba lijkt ook veel tijd te steken in hoe hij gaat juichen mocht hij een goal maken. Soms komt de Fransman met een hele dans waar een gemiddelde choreograaf nog jaloers op zou zijn.

Wereldgoals

Het blijft natuurlijk het leukste als Pogba indruk maakt met voetballen. Dat doet hij dan ook regelmatig. Het lijkt wel alsof Pogba alleen maar mooie goals wil maken. In zijn tijd bij Juventus maakte hij deze twee wonderschone doelpunten, in één wedstrijd. O ja, let ook even op hoe hij juicht en zijn bijzondere kapsel.

Social Media

Toen Mourinho nog trainer was bij Manchester United kreeg Pogba het eens aan de stok met de Portugese trainer. Het ging over hoe Pogba bezig was op social media tijdens een wedstrijd van United. Pogba plaatst de meest bijzondere dingen op het internet. Een kijkje nemen op zijn Instagram levert je de volgende beelden op.

VTBL

PRO TIP
Wil je een wedstrijd bijhouden met ons Live Scorebord?
Download dan nu de VTBL app!
iOS of Android