VTBL magazine

Nieuw in de schappen: VTBL magazine!

31 maart 2019 20:54 Met trots onthullen we groot nieuws! VTBL gaat nauw samenwerken met FourFourTwo. Het voetbalpraatprogramma met Humberto Tan als gastheer, Theo Janssen als vaste tafelgast en waar de grote jongens uit het voetbal – bijvoorbeeld Louis van Gaal, Willem van Hanegem en Ronald Koeman – graag aanschuiven. Minstens zo trots zijn we op Virgil van Dijk. De Oranje-captain is hard op weg om de beste verdediger ter wereld te worden. We spraken uitgebreid met hem.

Over VTBL magazine

VTBL magazine is het lijfblad van het gelijknamige tv-programma van RTL. Het tijdschrift slaat een uniek brug tussen de voetbaltalkshow en het grootste voetbalmagazine ter wereld: FourFourTwo.

FourFourTwo wordt in meer dan twintig landen uitgegeven en bespreekt de grote Europese voetbalcompetities en de grote internationale sterren. In interviews en achtergrondverhalen wordt de liefde voor voetbal vertaald naar een positief en modern magazine. FourFourTwo staat bekend om de medewerking die het magazine van de sterren krijgt, hetgeen leidt tot exclusieve interviews met een verrassende insteek en opvallende fotoreportages. Ook VTBL-presentator Humberto Tan en tafelgast Theo Janssen komen terug in het magazine.

In deze editie

  • Exclusief interview: Virgil van Dijk
  • Bale: Van superheld tot zondebok
  • Theo Janssen & Humberto Tan

Bestellen

Klik hier voor meer informatie!

 

VTBL

PRO TIP
Wil je een wedstrijd bijhouden met ons Live Scorebord?
Download dan nu de VTBL app!
iOS of Android