Drake

De vloek van Drake: rapper zorgt voor verlies PSG in kampioenswedstrijd

15 april 2019 09:56 Het is bijna niet te geloven, maar er heerst een heuse vloek op rapper Drake. Als een topsporter met de artiest op de foto gaat, is de kans erg groot dat de eerstvolgende wedstrijd een verlies oplevert. Geloof je het niet? Er is voldoende bewijs:

Afgelopen weekend kon Paris Saint-Germain al kampioen worden. PSG moest daarvoor winnen op bezoek bij nummer twee Lille. Verdediger Kurzawa trapte in de vloek van Drake en is dus de schuldige in deze situatie. Kurzawa plaatste een foto met Drake op zijn Instagram, en ja hoor, PSG verliest met maar liefst 5-1 van Lille en is dus nog geen kampioen.

Dit is slechts een voorbeeld, er zijn nog veel meer spelers die het slachtoffer zijn geworden van de vloek. Onder andere:

Daniel Sturridge

De vloek heerste al buiten het voetbal. Daniel Sturridge haalde de vloek de voetballerij in. De spits deelde een foto met Drake, het weekend dat volgde verspeelde Liverpool de titel. Ja, met de pijnlijke uitglijder van Gerrard.

Aubameyang

De spits van Arsenal plaatste een foto met Drake op zijn Instagram. Eerste wedstrijd na de foto verloor Arsenal met 1-0 van Everton.

Jadon Sancho

Borussia Dortmund stond stevig aan kop in de Bundesliga. Sinds Sancho een foto deelde met Drake raakte Dortmund de koppositie kwijt aan Bayern München en verloor Dortmund met maar liefst 5-0 van Bayern.

Liverpool kampioen?

Sergio Kun Aguëro ging ook op de foto met Drake. Manchester City verloor in de Champions League van Tottenham Hotspur. De titelrace is in volle gang in Engeland, geeft Drake de doorslag?

VTBL

PRO TIP
Wil je een wedstrijd bijhouden met ons Live Scorebord?
Download dan nu de VTBL app!
iOS of Android