BIZAR

BIZAR: Man speelt 18 uur Football Manager tijdens bevalling vriendin

29 april 2019 09:22 Er is wel een heel bijzonder verhaal opgedoken vanuit Engeland. Een man speelde achttien uur lang Football Manager op zijn laptop terwijl zijn vriendin bezig was met een zware bevalling.

Matt Penrose hoorde dat zijn vriendin ging bevallen. Hij was bij een wedstrijd van zijn club Brighton Hove Albion. Toen hij hoorde dat de bevalling ging beginnen pakte hij de trein naar huis en ging naar het ziekenhuis. Zijn vriendin moest zelf naar het ziekenhuis rijden omdat Penrose nog niet thuis was. De Engelsman moest eerst ook nog even langs huis voor belangrijke spullen.

Het belangrijke wat Penrose moest ophalen thuis was zijn laptop. Zodat hij Football Manager kon spelen in het ziekenhuis. 'Toen ik aankwam in het ziekenhuis en mijn laptop opende rolde mijn vriendin met haar ogen en zei: typisch Matt.' 

Zijn vriendin geeft aan dat hij wel stopte toen zij hem echt nodig had. 'Hij kon alleen niet stoppen met praten over hoe zijn team het deed, ondanks dat ik steeds aangaf dat het mij niet interesseerde.'

Penrose speelde een half seizoen gedurende de bevalling en noemde zijn kind op Twitter zijn nieuwe assistent manager. Tegenover Sportbible zegt de fanatieke gamer dat zijn zoon tegenwoordig al voetbal kijkt.

PRO TIP
Wil je een wedstrijd bijhouden met ons Live Scorebord?
Download dan nu de VTBL app!
iOS of Android