Nieuws

Fulltimebaan van je dromen: betaald Football Manager spelen

28 mei 2019 09:58 Mocht je weleens dagenlang achter je laptop zitten piekeren over hoe je kampioen wordt op Football Manager, dan is dit echt wat voor jou. Football Manager heeft een fulltimebaan klaarliggen, het enige wat je moet doen is het spel spelen en feedback geven.

Deze geweldige kans wordt aangeboden door SI Games. Zij zijn op zoek naar spelers die de game willen beoordelen en zo het spel verbeteren. Het gaat om een fulltimebaan in Londen. Het is de bedoeling om nieuwe en bestaande spelelementen te voorzien van feedback. 

Wel vraagt het bedrijf iemand die enige ervaring heeft met het schrijven van feedback, kennis heeft van meerdere platformen en verstand heeft van bugs. Als je jezelf hierin terugziet, ligt er misschien wel een contract voor minimaal 37,5 uur per week voor je klaar. 

Football Manager is een van de grootste simulatiespellen. De populaire voetbalgame wordt jaarlijks door veel mensen gespeeld.

De bedoeling van het spel is om een zo sterk mogelijk team neer te zetten met de ideale tactiek. Je speelt niet zelf de wedstrijden. Je fungeert in het spel echt als coach. 

VTBL

PRO TIP
Wil je een wedstrijd bijhouden met ons Live Scorebord?
Download dan nu de VTBL app!
iOS of Android