Transfer?

'Het is gedaan met die sterallures', PSG staat open voor vertrek Neymar

17 juni 2019 09:37 Neymar zou wel eens voor dé transfer van de zomer kunnen zorgen. Paris Saint-Germain is, bij een juist bod, bereid om mee te werken aan een vertrek van de Braziliaan.

Dat schrijft het Franse L'Équipe maandag. De besluitvormers van PSG zouden klaar zijn met alle heisa rond Neymar en wachten nu op een ‘XXL-bod’ voor de Braziliaan.

Vrijdag presenteerde PSG met Leonardo een nieuwe technisch directeur. De Braziliaan moet de strategie van de Franse club veranderen. President Nasser Al-Khelaifi laat in een uitgebreid interview met France Football weten waarom het tijd is voor verandering. ''Alle spelers zullen meer dan ooit hun verantwoordelijkheid moeten opnemen. Ze lopen hier niet rond voor hun plezier. En als ze het daar niet mee eens zijn, staan de deuren open. Ciao! Het is gedaan met die sterallures.''

Barcelona

Neymar wordt al een langere tijd in verband gebracht met een terugkeer naar Barcelona. L’Équipe meldt dat de Catalaanse club interesse heeft in de Braziliaan en overweegt om enkele overbodige spelers te betrekken in de deal.

VTBL

PRO TIP
Wil je een wedstrijd bijhouden met ons Live Scorebord?
Download dan nu de VTBL app!
iOS of Android