Exclusief

Sevilla en AC Milan in de race voor Mitchell Dijks

03 juli 2019 08:57 Mitchell Dijks heeft de clubs voor het uitkiezen. Er volgen gesprekken met onder meer AC Milan, dat twintig miljoen euro voor hem wil betalen. Ook in Spanje is zijn aandeel bij Bologna niet onopgemerkt gebleven.

Woensdag volgen gesprekken met Sevilla, Real Betis en de huidige club van Dijks: Bologna. Dat weet VTBL. De oud-Ajacied voelt ondanks de interesse geen drang om zijn avontuur bij de Italiaanse club al na één seizoen vaarwel te zeggen.

De 26-jarige Nederlander maakte vorig jaar transfervrij de overstap van Ajax naar Bologna. Daar kwam de vleugelverdediger liefst 25 keer in actie in de competitie, waar de club als tiende eindigde. Dijks had als opkomende man langs de lijn een belangrijk aandeel in dat succes. 

Het contract van Dijks bij Bologna loopt nog tot medio 2023. De oud-Ajacied vertrekt misschien, maar dat er volgend seizoen een Nederlander bij de Italiaanse club speelt lijkt zeker, want Jerdy Schouten staat op het punt om de overstap te maken naar de nummer tien van de Serie A. Ook Stefano Denswil tekent naar alle verwachting een contact bij de Italianen.

VTBL

PRO TIP
Wil je een wedstrijd bijhouden met ons Live Scorebord?
Download dan nu de VTBL app!
iOS of Android