De Ligt spreekt het Ajax-publiek toe na de overwinning op FC Utrecht.
eredivisie

'Juve vreest De Ligt-kaping door Barça'

05 juli 2019 12:08 Hoofdstuk 123123 in de transfersoap rond Matthijs de Ligt: Juventus vreest een last minute kaping door FC Barcelona, nu Ajax absoluut niet tevreden is met het bod van de Italianen.

Juve zou, volgens het Spaanse Sport, 50 miljoen euro (plus 20 miljoen aan variabele bonussen) in Amsterdam hebben neergelegd voor De Ligt. Ajax sloeg dat af en wil meer, naar verluidt 75 miljoen euro.

Dat biedt mogelijkheden voor Barcelona, dat eigenlijk uitgespeeld leek, omdat de verdediger al persoonlijk rond was met de Oude Dame.

Irritatie

Maar juist dát is een onderdeel van de irritatie bij Ajax, zo beweert Sport. De Amsterdammers zouden zich eraan hebben gestoord dat Juventus al met De Ligt praatte, voordat de club was ingeseind.

Zowel Barça als Paris Saint-Germain is bereid meer geld te bieden dan Juventus tot nu toe doet. Daarom zouden de Italianen bang zijn dat de mandekker alsnog voor de neus wordt weggekaapt.

De Ligt meldt zich maandag voor zijn eerste training bij Ajax, als de 19-jarige international dan nog niet verkocht is althans. Wordt vervolgd.....

VTBL/Patrick Leemans

PRO TIP
Wil je een wedstrijd bijhouden met ons Live Scorebord?
Download dan nu de VTBL app!
iOS of Android