Antoine Griezmann.
Nieuws

Griezmann negeert oproep Atlético en meldt zich niet

07 juli 2019 21:10 Antoine Griezmann heeft zich zondagavond niet gemeld op het trainingsveld van Atlético Madrid. Omdat een transfer van de Franse sterspeler is uitgebleven, eiste Atlético dat Griezmann zou beginnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen, maar daar gaf hij geen gehoor aan.

Volgens The Mirror is 'emotionele stress' de oorzaak van de afwezigheid van Griezmann. Zijn advocaat meldt dat alle geruchten hem veel doen. Daarnaast heeft hij al afscheid genomen van de fans van Atlético, waardoor het nog moeilijker is om terug te keren. 

Soap

'Dossier Griezmann' krijgt met de dag een nieuw hoofdstuk. FC Barcelona zou in maart, zonder weten van Atlético, al een deal met de Fransman hebben gesloten en dat steekt de Madrileense club. De onderhandelingen tussen de twee Spaanse clubs verliepen daarna moeizaam.

Atlético besloot daarna wel de afkoopclausule voor Griezmann te verlagen van 200 miljoen euro naar 120 miljoen euro. Toen FC Barcelona dat bedrag via een uitgestelde betalingsregeling wilde betalen, trok Atlético zich terug.

 

VTBL

PRO TIP
Wil je een wedstrijd bijhouden met ons Live Scorebord?
Download dan nu de VTBL app!
iOS of Android