Transfer

'Juventus wil De Ligt-deal voor zaterdag afronden'

09 juli 2019 10:06 Matthijs de Ligt wil per se naar Juventus en andersom is dat niet anders. De Italiaanse topclub zit al langere tijd achter de verdediger aan. Toch is de deal nog altijd niet rond, al duurt dat naar verwachting niet lang meer. Juventus wil de deal afronden voordat Ajax op trainingskamp gaat in Oostenrijk.

Dat meldt het Italiaanse Tuttosport. De landskampioen van Italië wil voorkomen dat de 19-jarige Ajacied met de Amsterdammers het vliegtuig in stapt en wil om die reden voor aanstaande zaterdag de deal rond hebben. 

Akkoord

Van een akkoord tussen beide clubs lijkt voorlopig echter nog geen sprake. Juventus zou volgens eerdere berichten vijftig miljoen euro, exclusief bonussen, op tafel willen leggen. Dat bod was voor Ajax niet voldoende. Volgens De Ligt en zijn management gaat dit tegen de afspraken in die zijn gemaakt. In 2018 zou De Ligt met Ajax hebben afgesproken dat hij voor een bedrag tussen 45 en 50 miljoen zou kunnen vertrekken als hij nog een jaar in Amsterdam zou spelen.

 

VTBL

PRO TIP
Wil je een wedstrijd bijhouden met ons Live Scorebord?
Download dan nu de VTBL app!
iOS of Android