Nieuws

Neymar geniet van 'vakantie': speelt voetvolley in Brazilië

10 juli 2019 13:57 Het lijkt er steeds meer op dat Neymar een terugkeer naar Paris Saint-Germain onmogelijk maakt. De sterspeler meldde zich, zonder toestemming van de club, niet bij de voorbereiding van PSG en lijkt lekker te genieten van zijn vrije tijd.

Volgens de clubleiding bleef de Braziliaanse international maandag zonder opgaaf van redenen én zonder toestemming weg van de training. PSG gaf aan de gang van zaken te betreuren en zou "passende maatregelen" gaan treffen.

Neymar lijkt zich weinig zorgen te maken daarover. De Braziliaan speelde dinsdag voetvolleybal met zijn vrienden uit Sāo Paulo en zal aan het einde van de week deelnemen aan een sponsortoernooi.

 

 

Neymar deed niet mee met Brazilië aan de Copa America, omdat hij kort voor het evenement geblesseerd raakte aan een enkel. Het lijkt er op dat Neymar geen last meer heeft van zijn kwetsuur.

Terugkeer naar FC Barcelona?

Het is geen geheim dat Neymar terug wil keren naar FC Barcelona. Naar verluidt mag Neymar van PSG vertrekken als er een "aanvaardbaar bod" wordt uitgebracht. 

Tot voor kort weigerde PSG nog mee te werken aan een transfer. "Het is duidelijk dat hij wil vertrekken", weet Leonardo. "Maar in het voetbal zeg je de ene dag het ene en de andere dag het andere. Ik weet niet wanneer Neymar weer hier is. Hij mag in ieder geval vertrekken, maar de transfer zal niet in een dag geregeld zijn."

VTBL

PRO TIP
Wil je een wedstrijd bijhouden met ons Live Scorebord?
Download dan nu de VTBL app!
iOS of Android