Transfer

Bazoer tekent voor drie seizoenen bij Vitesse

12 juli 2019 17:04 Riechedly Bazoer speelt de komende drie seizoenen voor Vitesse. De middenvelder komt over van VfL Wolfsburg en heeft vrijdagmiddag zijn handtekening gezet onder een driejarig contract bij de club uit Arnhem.

Bazoer is blij om weer terug te zijn in Nederland. "Vitesse is een ploeg die mij bij past. De ambities spreken mij aan en daar wil ik aan bijdragen. Ik wil zo snel mogelijk belangrijk worden de ploeg en alles uit mezelf halen wat ik in mij heb. Ik ben namelijk nog jong en in de bloei van mijn carrière", zegt hij op de website van Vitesse.

Buitenkans

Ook technisch directeur van Vitesse Mo Allach is te spreken over de transfer van Bazoer. "We zien de komst van Riechedly als een buitenkans. Hij beschikt over veel kwaliteiten. Dat heeft hij in het verleden laten zien. Je wordt niet zo maar Talent van het Jaar bij een club als Ajax. Hij is een sterke en dynamische middenvelder. We hopen dat de potentie van Riechedly bij Vitesse weer volop tot uiting komt."

Bazoer is alweer de vijfde aanwinst voor Vitesse. Eerder werden Armando Obispo, Jay-Roy Grot, Tomáš Hájek en Charly Musonda aan de selectie toegevoegd.

VTBL

PRO TIP
Wil je een wedstrijd bijhouden met ons Live Scorebord?
Download dan nu de VTBL app!
iOS of Android