Nieuws

Rummenigge: 'Alleen Bayern bepaalt wie er kampioen wordt'

16 juli 2019 10:54 Karl-Heinz Rummenigge heeft gereageerd op de investeringen die concurrent Borussia Dortmund heeft gedaan, maar lijkt niet onder de indruk.

De Bayern München-voorzitter juicht de concurrentiestrijd toe, maar is overtuigd van de heerschappij van zijn club. "Alleen Bayern München beslist wie er kampioen wordt. We zijn nu zeven keer op rij kampioen van Duitsland geworden, vorig seizoen was het voor eerst weer een spannende strijd", vertelde de oud-aanvaller aan Bild

"Meer concurrentie en emotie is ook in ons belang, daarom is het alleen maar goed dat Dortmund die ambities heeft en uitspreekt. Dan weten we: we moeten vanaf de eerste speeldag geconcentreerd en goed spelen om ook in het achtste jaar onze titel te verdedigen."

Robben en Ribéry

Bayern lijkt op zoek te zijn naar vervangers op de vleugels voor Arjen Robben en Franck Ribéry. Leroy Sané en Ousmane Dembélé worden genoemd, maar de voorzitter gaat niet in op namen. "We zijn er mee bezig, maar ik wil niets beloven omdat het helemaal geen zin heeft. Maar we zullen een goede selectie hebben."

VTBL

PRO TIP
Wil je een wedstrijd bijhouden met ons Live Scorebord?
Download dan nu de VTBL app!
iOS of Android