Transfer

'PSG wil Bale verlossen en ruilen tegen ontevreden Neymar'

21 juli 2019 16:40 Zondag kwam naar buiten dat Real Madrid-trainer Zinedine Zidane zo snel mogelijk van Gareth Bale af wilt. PSG zou als oplossing willen dienen door een ruildeal met de ontevreden Neymar voor te stellen.

Volgens The Independent wordt er gedacht aan een sensationele deal om Neymar te ruilen voor Gareth Bale plus een vergoeding. Daarmee zou in één klap twee van de meest uitzichtloze posities van deze zomer opgelost worden. Bronnen rond de Braziliaanse sterspeler zeggen dat een overgang de afgelopen twee weken herhaaldelijk ter sprake is gekomen. Neymar zou PSG "wanhopig" willen verlaten voor Spanje.

De situatie van Gareth Bale bereikte daarnaast zondag een kookpunt toen trainer Zinedine Zidane naar buiten bracht dat hij van de Welshman af wilt. "De club werkt aan een transfer en ik hoop voor iedereen dat het zo snel mogelijk wordt afgehandeld", zei de coach op een persconferentie in Amerika.

Bale's zaakwaarnemer, die z'n woede uitte over Zidane en hem een "schande" noemde, liet weten dat "er zou een verrassing zou kunnen aankomen" terwijl ze "bezig zijn met een paar dingen".

VTBL

PRO TIP
Wil je een wedstrijd bijhouden met ons Live Scorebord?
Download dan nu de VTBL app!
iOS of Android