Nieuws

Boze NAC-fans plannen bezoek aan redactie FOX: 'Breda is coming!'

11 augustus 2019 18:25 De fans van NAC Breda zijn helemaal klaar met FOX Sports. De Brabantse supporters zijn boos dat de wedstrijden van hun club niet volledig op tv worden uitgezonden en kunnen maar niet in contact komen met de redactie. Daarom gaan ze andere maatregelen treffen.

De supporters van NAC moeten het sinds de degradatie enkel doen met het schakelkanaal, waar slechts flitsen van de wedstrijden te zien zijn. "Met dat schakelprogramma zie je juist net niks. Wij moeten 1500 euro per jaar betalen voor die licentie. Dat is goed geld. Dat vind ik niet erg, maar dan moet de wedstrijd wel helemaal te zien zijn. Daar hoort 90 minuten NAC Breda gewoon bij", aldus kroegbaas Johan de Vos tegen Omroep Brabant.

Plaspauze

Na meerdere pogingen om met FOX in contact te komen, gooien de Brabanders het nu over een andere boeg. Op 30 augustus speelt NAC de uitwedstrijd tegen FC Volendam. "Er gaan sowieso 1400 fans mee met de buscombi. We willen een ‘plaspauze’ organiseren in Amsterdam en volgens goed Brabants gebruik even op de koffie bij FOX."

"De fans van NAC breken record na record", gaat De Vos verder. "Wij hebben aantoonbaar een hele grote groep supporters en FOX moet over de brug komen en NAC gaan uitzenden, anders komen we écht langs!"

VTBL

PRO TIP
Wil je een wedstrijd bijhouden met ons Live Scorebord?
Download dan nu de VTBL app!
iOS of Android