Nieuws

Ihattaren laat zich zien bij Jong PSV

12 augustus 2019 22:00 Het duel tussen Jong PSV en FC Den Bosch heeft geen winnaar opgeleverd. De nummers drie en vier van het afgelopen seizoen in de eerste divisie speelden met 2-2 gelijk tegen elkaar in het stadion van FC Eindhoven.

Mohamed Ihattaren scoorde tweemaal voor Jong PSV. De 17-jarige middenvelder werd in de rust gewisseld, waarschijnlijk omdat hij donderdag in de selectie van het eerste elftal voor het Europese duel met FH Haugesund zit. Abdulsamed Abdullahi opende de score voor FC Den Bosch. Danny Verbeek maakte in de 53e minuut de 2-2.

Jong PSV speelde zo'n veertig minuten met tien man, na een rode kaart voor Justin de Haas. De Spaanse aanwinst Toni Lato speelde de hele wedstrijd voor de ploeg uit Eindhoven.

Overname

FC Den Bosch heeft nog tot 26 augustus de tijd om een sluitende begroting bij de KNVB in te dienen. De club kampt met financiële problemen omdat de overname door de Georgische zakenman Kakhi Jordania is afgekeurd.

Ook het duel tussen Jong AZ en Telstar leverde geen winnaar op (0-0). Beide clubs speelden tegen elkaar op het trainingscomplex van AZ in Wijdewormer. Het stadion van AZ is voorlopig niet beschikbaar nadat daar zaterdag een deel van het dak is ingestort.

ANP

PRO TIP
Wil je een wedstrijd bijhouden met ons Live Scorebord?
Download dan nu de VTBL app!
iOS of Android