CR7

'Verschil met Messi is dat ik met verschillende clubs de Champions League heb gewonnen'

13 augustus 2019 13:18 Wie is nu de beste speler ooit? Cristiano Ronaldo of Lionel Messi? De vergelijking tussen de twee sterspelers zal waarschijnlijk nooit ophouden. Ronaldo zelf spreekt zich nu ook uit. "Het verschil tussen mij en Messi is dat ik voor verschillende clubs heb gespeeld en met verschillende clubs de Champions League heb gewonnen."

Dat zegt de Portugees in gesprek met DAZN. Ronaldo ziet de Champions League zelfs een beetje als zijn toernooi. "Ik ben zes jaar op rij topscorer van de Champions League geworden. Er zijn niet veel spelers die deze prijs vijf keer hebben gewonnen, dus ik identificeer mezelf met dit toernooi."

 

Messi

Ronaldo en Messi lijken qua persoonlijkheid allerminst op elkaar. Toch heeft Ronaldo wel degelijk waardering voor de kleine Argentijn. "Messi is een geweldige speler, die niet alleen zal worden herinnerd vanwege zijn Ballon d'Ors, maar ook vanwege het feit dat hij ieder jaar weer beter is geworden. Net als ik."

Ronaldo wil iedere dag weer de beste zijn. "Ik word iedere dag wakker met het plan om te trainen, met het doel om nóg meer te bereiken. Het gaat dan niet om geld verdienen. Ik heb gelukkig geen gebrek aan geld, dus wat ik wil is een plaats in de geschiedenis van het voetbal."

VTBL

PRO TIP
Wil je een wedstrijd bijhouden met ons Live Scorebord?
Download dan nu de VTBL app!
iOS of Android