Nieuws

'Bayern München liet contacten met Bergwijn en Ziyech verwateren'

14 augustus 2019 14:08 Hakim Ziyech heeft zijn contract bij Ajax verlengd en sluit een transfer dit seizoen uit. Naar verluidt gaat ook Steven Bergwijn verlengen bij PSV. Het tweetal stond in de belangstelling van Bayern München, maar Der Rekordmeister is het niet gelukt om de spelers binnen te halen.

Volgens het Duitse BILD is technisch directeur Hasan Salihamidzic verantwoordelijk voor het afketsen van deze gewenste transfers.

Salihamidzic zou slordig zijn geweest in het onderhouden van de banden met de spelers van Ajax en PSV. Afgelopen seizoen is er contact geweest tussen Ziyech, zijn zaakwaarnemer en Bayern München. Daarna liet de Duitse club lange tijd niets van zich horen, waarna de Marokkaans international een transfer niet meer zag zitten.

Bergwijn

Volgens de Duitse krant heeft de technisch directeur ook bij de buitenspeler van PSV te lang getwijfeld, waardoor een transfer er niet meer in lijkt te zitten.

Het is niet de eerste keer dat Salihamidzic wordt beschuldigd van een afwachtende houding. Gesprekken met Timo Werner en Marc Roca zouden hierdoor ook op niets zijn uitgelopen.

VTBL

PRO TIP
Wil je een wedstrijd bijhouden met ons Live Scorebord?
Download dan nu de VTBL app!
iOS of Android