Interview

Sierd de Vos over commentaar Ajax - PAOK: 'Ik had er gewoon zin in'

14 augustus 2019 13:55 Sierd de Vos had er dinsdagavond 'zin in' tijdens Ajax - PAOK. De commentator deed erg enthousiast verslag van de wedstrijd in de derde voorronde van de Champions League, maar dat viel niet bij iedereen lekker. Op social media klagen veel fans over 'El Sierd'. De Vos zelf blijft er nuchter onder. "Ik had er gewoon zin in."

Dat zegt hij in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Het was de eerste werkdag na mijn vakantie", is de verklaring van de commentator. De Vos deed nogal wat opvallende uitspraken tijdens de wedstrijd. "Het gaat slecht met de Griekse economie zoals u weet, daarom hebben sommigen geen kleren meer", zei hij onder meer over de PAOK-fans in het uitvak.

De Vos zelf vindt alle commotie wat overdreven. "Als je enthousiaster bent dan je collega dan valt dat kennelijk op. Mensen die mij niet kennen, reageren soms verrast. Die moeten wennen. Ik probeer niet in herhaling te vallen, niet eentonig te zijn en niet voorspelbaar te worden, dus ik zoek steeds naar nieuwe bewoordingen voor terugkerende situaties in een wedstrijd. Meestal lukt dat, maar ook wel eens niet. Dat is het risico."

VTBL

PRO TIP
Wil je een wedstrijd bijhouden met ons Live Scorebord?
Download dan nu de VTBL app!
iOS of Android