Oeps

PAOK-fans vallen verkeerde Craig Pawson aan op social media

14 augustus 2019 16:29 De supporters van PAOK hebben het helemaal gehad met Craig Pawson. De Engelse scheidsrechter floot dinsdagavond de wedstrijd tussen de Griekse club en Ajax. Volgens de fans van PAOK was Pawson de directe aanleiding voor de uitschakeling van hun club. Zij besloten daarop massaal de Engelsman lastig te vallen via social media.

Klein detail: ze hadden het op de verkeerde Craig Pawson gemunt. Dat meldt het Britse Osmo, een bedrijf dat verf verkoopt en waar een andere Craig Pawson werkt.

"We willen graag de kans grijpen om de personen die Craig Pawson, zijn vrouw, vrienden en familie op social media hebben lastig gevallen mede te delen dat de persoon die jullie taggen niet de scheidsrechter is", laat het bedrijf via Facebook weten.

Osmo hoopt dat de fans van de Griekse club er snel mee stoppen. "We hopen dat iedereen die hierbij betrokken is geweest, begrijpt dat onze collega Craig Pawson geen enkele band heeft met voetbal en vragen de PAOK-fans te stoppen met hem te taggen."

 

 

VTBL

PRO TIP
Wil je een wedstrijd bijhouden met ons Live Scorebord?
Download dan nu de VTBL app!
iOS of Android