Transfer

'Ajax biedt 22 miljoen euro op een Spaans toptalent'

14 augustus 2019 20:57 Ajax is voorlopig nog niet klaar op de transfermarkt. De Amsterdammers azen op Dani Olmo, een Spaanse aanvaller van Dinamo Zagreb.

Dat meldt El Mundo Deportivo. Dani Olmo werd afgelopen zomer Europees kampioen met de O21 van Spanje. De aanvaller wordt gezien als een groot talent en staat daarom ook op het lijstje van verschillende Europese topclubs. Volgens de Spaanse krant heeft Ajax een bod gedaan van 22 miljoen euro plus 40% voor een toekomstige transfer, dat Dinamo Zagreb lijkt te gaan overtuigen. Olmo ziet een transfer naar de Amsterdammers wel zitten. 

 

De 21-jarige Olmo begon in de jeugd bij RCD Espanyol en vertrok in 2007 naar FC Barcelona. Vijf jaar geleden maakte hij de overstap naar Dinamo Zagreb. Bij de Kroatische club wordt Olmo gezien als een toekomstige smaakmaker voor de Spaanse nationale ploeg. Er hangt op dit moment wel een prijskaartje van veertig miljoen euro aan de aanvaller.

Dinamo Zagreb maakte afgelopen seizoen indruk in de Europa League, met Olmo als een van de smaakmakers van dat verrassende team.

VTBL

PRO TIP
Wil je een wedstrijd bijhouden met ons Live Scorebord?
Download dan nu de VTBL app!
iOS of Android