Transfernieuws

Technisch directeur PSG over Neymar: 'Transfer is ver weg'

16 augustus 2019 11:08 De toekomst van Neymar is nog onzeker. De Braziliaanse aanvaller zou willen vertrekken uit Parijs en terug willen keren naar FC Barcelona. Technisch directeur Leonardo geeft toe dat de club onderhandelt over de Braziliaan.

In gesprek met RMC Sport laat Leonardo weten dat er vanuit verschillende clubs interesse is getoond in de superster van PSG. "We zijn op dit moment in onderhandeling met verschillende clubs, zoals vrijwel iedereen weet. Maar een transfer is op dit moment nog ver weg, er is nog niets gebeurd. Neymar is nog speler van PSG en heeft nog een contract voor drie seizoenen."

Onvrede supporters

Neymar ligt onder vuur bij de supporters van PSG. Tijdens de wedstrijd tegen Nîmes lieten de supporters van de Franse topclub weten helemaal klaar te zijn met de Braziliaan. Leonardo neemt het voor de aanvaller op. "Hij heeft fouten gemaakt, maar het is een goede jongen. Ik kende hem niet toen ik hier begon, nu leer ik hem kennen en ik ben ervan overtuigd dat hij een goede jongen is. Bovendien is hij een geweldige voetballer."

VTBL

PRO TIP
Wil je een wedstrijd bijhouden met ons Live Scorebord?
Download dan nu de VTBL app!
iOS of Android