Feyenoord

Van Persie: 'Het is niet zo dat ik even deuren open bij Arsenal en Man Utd'

23 augustus 2019 19:29 Feyenoords technisch directeur Sjaak Troost vertelde onlangs in een interview dat hij contact heeft met Robin van Persie over potentiële spelers. De oud-speler van Feyenoord vertelde daarover vrijdag in Feyenoord TV.

Van Persie legt duidelijk uit wat zijn 'functie' is bij de Rotterdammers. "Het is eigenlijk heel simpel: ik heb nu één functie binnen Feyenoord", vertelt Van Persie in Feyenoord TV. "Dat is de functie van fan. Die heb ik al heel lang en nog steeds. That's it. Verder heb ik geen functie. Sjaak heeft aangegeven dat de deur altijd open staat. Net zoals Martin van Geel en Jan de Jong dat ooit aangaven. Dat is hartstikke tof."

"Ik heb wel duidelijk aangegeven dat ik niet precies weet welke kant het opgaat. Ik heb ook gezegd dat als er iets is of als ze iets willen weten over een speler die ik ken, dat ze altijd kunnen bellen. Ik ben 80 procent van de tijd in Nederland. Het is niet zo, zoals ik lees, dat ik even de deuren ga openen bij Arsenal en Manchester United. Dat is niet zo."

 

"Mensen die mij kennen weten dat de deur bij Arsenal redelijk vast zit. Dat klopt dus niet. Zo'n verhaal gaat zijn eigen leven leiden. Ik ben beschikbaar als iemand iets wil weten. Dan ben ik er. Ik hoef er niks voor terug. Ik gun Feyenoord het allerbeste. Als ik Feyenoord ook maar een klein beetje kan helpen, is dat helemaal prima."

VTBL

PRO TIP
Wil je een wedstrijd bijhouden met ons Live Scorebord?
Download dan nu de VTBL app!
iOS of Android