Neymar aan de bal voor PSG (archieffoto).
Nieuws

'Neymar is klaar met transfersoap en blijft in Parijs'

01 september 2019 14:15 Neymar blijft toch bij Paris Saint-Germain. De Braziliaanse sterspeler wilde graag terugkeren naar FC Barcelona, maar de onderhandelingen duurden hem te lang. Hij heeft nu voor duidelijkheid gekozen.

Dat meldt het Franse L'Équipe. FC Barcelona was bereid ver te gaan voor de 27-jarige Neymar, maar alle pogingen werden door de Fransen van tafel geveegd. Ook een deal waarbij enkele Catalaanse spelers de omgekeerde weg zouden bewandelen, zoals Ousmane Dembélé en Ivan Rakitic, draaide op niets uit. 

Neymar zou zelfs zelf 20 miljoen euro willen neerleggen om naar Spanje te mogen vertrekken, maar dat vond de sportieve directeur van de Parijzenaars, Leonardo, een belachelijk idee. "Neymar mag weg, maar niemand heeft het geld om hem te betalen", zei hij.

Wegwezen

Neymar moet nu zijn best doen om de harten van de PSG-fans terug te winnen. De Franse fans waren tijdens de transfersoap helemaal klaar met hun sterspeler en toonden tijdens de eerste competitiewedstrijd spandoeken met teksten als 'klootzak' en 'wegwezen'.

VTBL

PRO TIP
Wil je een wedstrijd bijhouden met ons Live Scorebord?
Download dan nu de VTBL app!
iOS of Android