Nieuws

Ten Hag: 'Ajax moet normaal doen bij PSV'

20 september 2019 13:55 Ajax moet normaal doen in het topduel met PSV, zondag in Eindhoven. Dat zei althans Erik ten Hag. "Daarmee bedoel ik dat we moeten doen waar we goed in zijn", lichtte de coach van Ajax toe.

"Ons eigen spel spelen, aanvallen. Dat we vorig seizoen daar met 3-0 verloren zegt me niets. Ajax heeft wel vaker in Eindhoven verloren. Dat kunnen we doorbreken door uit te gaan van eigen kracht."

Mogelijk behoort Donny van de Beek weer tot de selectie. Ten Hag: "Hij heeft de groepstraining woensdag hervat. We gaan zijn activiteiten van de laatste dagen evalueren. Misschien dat hij mee kan. Maar ik ben niet bereid risico's met hem te nemen. Natuurlijk, PSV is een belangrijke wedstrijd. Er volgen echter nog veel meer belangrijke duels voor ons."

De coach zei verder dat Hakim Ziyech, de afgelopen dagen licht aangeslagen, geen blessure heeft. "Alleen moeten we oppassen dat het geen blessure wordt." Volgens Ten Hag heeft hij nog aan niemand verteld hoe de opstelling er gaat uitzien.

ANP

PRO TIP
Wil je een wedstrijd bijhouden met ons Live Scorebord?
Download dan nu de VTBL app!
iOS of Android