Transfernieuws

'Arsenal denkt aan een terugkeer van Donyell Malen'

22 september 2019 10:34 Donyell Malen is bezig aan een ijzersterk seizoen bij PSV. De verrichtingen van de aanvaller zijn niet alleen opgemerkt door Ronald Koeman, ook zijn voormalig werkgever Arsenal houdt Malen nadrukkelijk in de gaten.

Volgens de Engelse boulevardkrant The Mirror, denken The Gunners aan een terugkeer van Malen. In 2015 maakte de kersverse Oranje-international de overstap van de jeugdopleiding van Ajax naar die van Arsenal. In zijn tijd bij Arsenal werd Malen vergeleken met Thierry Henry. Onder Arsène Wenger speelde hij destijds slechts twee oefenwedstrijden.

Twee jaar geleden vertrok de 20-jarige aanvaller naar PSV. De Eindhovenaren namen Malen naar verluidt voor zo'n 550.000 euro over van Arsenal. The Mirror denkt dat Malen nu zo'n 55 miljoen euro waard is. 

Donyell Malen speelde dit seizoen dertien officiële wedstrijden voor PSV, waarin hij in totaal goed was voor tien doelpunten en vier assists. Bij zijn Oranje-debuut wist Malen ook al een keer te scoren. 

In het buitenland staat de aanvaller er ook bijzonder goed op. Maar liefst 45 clubs hebben aan PSV gevraagd om op de hoogte te kunnen blijven van zijn ontwikkelingen. 

VTBL

PRO TIP
Wil je een wedstrijd bijhouden met ons Live Scorebord?
Download dan nu de VTBL app!
iOS of Android