Nieuws

Teamgenoot filmde brakende Bennett vlak voor crash

27 september 2019 09:45 Bij Derby County, de ploeg van coach Phillip Cocu, liep een teamuitje volledig uit de hand. Een aantal spelers had te veel alcohol gedronken. Daar bleef het niet bij. Twee spelers crashte met de auto.

Het Britse The Mirror publiceerde vrijdagochtend een Snapchat-video van Derby County-speler Mason Bennet in een café. Op de video is de 23-jarige Bennett aan het overgeven op het toilet van een pub.

Teamgenoot Tom Huddlestone zou een opname hebben gemaakt van de brakende Bennett.

Crash

Phillip Cocu kan de rest van het seizoen niet meer over Richard Keogh beschikken. De aanvoerder raakte dinsdagavond zwaar geblesseerd aan zijn knie en pols door een auto-ongeluk.

Bennett en Tom Lawrence worden aangeklaagd voor rijden onder invloed. Volgens Engelse media zat Keogh op de achterbank bij een van de twee spelers en is hij door de crash geblesseerd geraakt, al is dat nog niet bevestigd door Derby County.

Statement

Derby County meldt op de website dat "de meeste spelers zich verantwoordelijk hadden gedragen en om 20.00 uur naar huis gingen, maar dat een kleine groep tot diep in de nacht doorging met drinken. Ze wisten niet van ophouden en sloegen het aanbod om naar huis gebracht te worden met een auto van de club af."

VTBL

PRO TIP
Wil je een wedstrijd bijhouden met ons Live Scorebord?
Download dan nu de VTBL app!
iOS of Android