Trainerswissel

'Bayern München wil Ten Hag en neemt contact op'

04 november 2019 07:34 Ajax moet zeer serieus vrezen voor een vertrek van Erik ten Hag naar FC Bayern München. De Duitse topclub ontsloeg gisteren trainer Niko Kovac en ziet nu in Ten Hag de ideale opvolger.

Dat meldt het Duitse Sky. Volgens de sportzender is er inmiddels via een tussenpersoon zelfs al contact geweest tussen de Duitsers en de trainer van Ajax. Er is echter wel één probleem. De verwachting is dat Ajax niet mee wil werken aan een tussentijds vertrek van Ten Hag. In dat geval moet Bayern wachten tot het einde van het seizoen. 

Een oplossing voor de Duitse Rekordmeister zou een tussenpaus zijn. De naam van Jupp Heynckes zingt in Duitsland al rond. De inmiddels 74-jarige trainer was in het verleden al vaker succesvol als interim-trainer bij Bayern. 

Flirt

Ten Hag zelf zou de stap naar München in ieder geval zien zitten. In oktober gaf de trainer nog aan een overgang zeker niet uit te sluiten. Mocht het tot een transfer komen dan keert Ten Hag terug naar de club waar hij tussen 2013 en 2015 ook al werkzaam was. Destijds stond hij aan het roer van het tweede elftal van de Duitse topclub. 

VTBL

PRO TIP
Wil je een wedstrijd bijhouden met ons Live Scorebord?
Download dan nu de VTBL app!
iOS of Android