Nieuws

Honda tekent contract bij Vitesse

06 november 2019 15:07 Keisuke Honda heeft vandaag een contract getekend bij Vitesse. De Japanner en de club zijn een verbintenis tot het einde van dit seizoen overeengekomen. Honda was transfervrij en kon dus buiten de transferperiode vastgelegd worden.

Vitesse brengt het nieuws naar buiten via de clubwebsite. De 33-jarige Japanner trainde al sinds vorige week mee bij de ploeg van trainer Leonid Slutsky, die hem graag zag komen. De Russische coach kent Honda uit hun gezamenlijke tijd bij CSKA Moskou.

Manchester United

Honda solliciteerde eerder opzichtig bij topclubs als Manchester United en AC Milan. De Japanner wil graag naar de Olympische Spelen in 2020, waardoor hij weer aan speeltijd moest komen. Naast voetballer is Honda overigens ook bondscoach van Cambodja.

VVV-Venlo

Dit wordt de tweede periode van Honda in de eredivisie. Hij maakte vroeger twee jaar lang furore bij VVV-Venlo, van 2008 tot 2010. Bij deze club trainde hij afgelopen zomer ook mee om fit te blijven. Honda maakte echter vanaf het begin duidelijk niet op zoek te zijn naar een contract bij de Venlonaren.

VTBL

PRO TIP
Wil je een wedstrijd bijhouden met ons Live Scorebord?
Download dan nu de VTBL app!
iOS of Android