PSV-trainer Mark van Bommel
Nieuws

PSV faalt, sociale media ontploffen: #vanbommelout is trending

07 november 2019 21:44 Lachwekkend, dramatisch, beschamend. Het zijn allemaal woorden die volgens mensen op sociale media passen bij het optreden van PSV vanavond tegen LASK Linz. PSV ging ten onder, en niet zo zuinig ook: 4-1 werd het. Op Twitter is de hashtag #vanbommelout trending.

PSV-trainer Mark van Bommel is nu anderhalf jaar de coach van de ploeg uit Eindhoven. De laatste tijd zijn de prestaties onder zijn leiding niet al te best. Er werd verloren van AZ met 4-0, Utrecht won met 3-0 van PSV en ook van Sparta kon PSV niet winnen: 2-2. En nu deze flater dus.

Veel reacties

Met tientallen tegelijk vragen twitteraars om het vertrek van Van Bommel. Net als afgelopen zondag trouwens, na het gelijkspel tegen Sparta. Twitteraar Jeroen is er helemaal klaar mee, net als Denniz#9:

Maar ja, stel dat PSV Van Bommel de laan uitstuurt. Wie moet hem dan opvolgen? Ook daar hebben de twitteraars wel een antwoord op. Net als bij Feyenoord nu het geval is – Stam ging, Advocaat kwam – wordt gevraagd om een oude bekende. Guus Hiddink moet het maar weer gaan doen. Dan wordt alles beter.

RTL Nieuws

PRO TIP
Wil je een wedstrijd bijhouden met ons Live Scorebord?
Download dan nu de VTBL app!
iOS of Android