Nieuws

'Bergwijn wil alleen naar Manchester United als het Champions League haalt'

13 november 2019 12:18 Steven Bergwijn staat in de belangstelling van Manchester United. De PSV’er is alleen bereid om te vertrekken naar Manchester als de club op het hoogste niveau actief is, en dus Champions League-voetbal speelt.

Dat meldt The Mirror vanochtend. Manchester United is naar verluidt geïnteresseerd in de diensten van de 22-jarige buitenspeler van PSV. Bergwijn zelf staat ook open voor een overstap, maar dan moeten The Mancunians zich wel plaatsen voor de Champions League.

Plek 7

Op dit moment staat Manchester United op een teleurstellende 7e plek in de Premier League. Het gat naar plek 4, dat recht geeft op een plek in de groepsfase van de Champions League volgend seizoen, bedraagt 9 punten.

Het is niet voor de eerste keer dat Bergwijn in verband wordt gebracht met Manchester United. De aanvaller van PSV tekende in augustus nog een contract tot medio 2023 bij de Eindhovenaren. PSV vraagt naar verluidt 46 miljoen euro.

Bergwijn maakte op 13 oktober 2018 zijn debuut voor het Nederlands Elftal. Sindsdien speelde hij 9 wedstrijden voor Oranje.

VTBL

PRO TIP
Wil je een wedstrijd bijhouden met ons Live Scorebord?
Download dan nu de VTBL app!
iOS of Android