Levert tas in

Spakenburg-speler ziedend na uitblijven invalbeurt tegen Ajax

23 januari 2020 09:55 Argjend Selimi is woest op Spakenburg-trainer Eric Meijers. De 23-jarige aanvaller bleef gisteren tijdens het bekerduel met Ajax negentig minuten op de bank en dat was voor hem de druppel. Hij leverde bij terugkomst in Spakenburg zijn tas in en is per direct gestopt.

Dat meldt De Bunschoter. "Ik heb m’n tas ingeleverd. Als je altijd alles hebt gegeven voor de club en er wordt je in de ArenA nog niet eens een invalbeurt gegund….. Dan voel je je alsof je in je rug bent gestoken en kun je er beter mee kappen", aldus Selimi. 

"Je moet je eer hooghouden; maakt niet uit wat er gebeurt. Het is niet zo dat er vooraf beloftes zijn gedaan, maar je verwacht wel nog in te mogen vallen. En zeker wanneer er dan gasten meespelen die net komen kijken en misschien over een half jaar ook weer weg zijn. Als ik in mijn eer word aangetast, vergeet ik dat nooit meer."

Selimi kwam dit seizoen in de tweede divisie zeven wedstrijden in actie en kwam daarin één keer tot scoren. Eerder al kwam hij in de jeugd uit voor Spakenburg, waarna hij in 2010 de overstap maakte naar aartsrivaal IJselmeervogels. Sinds 2018 was hij weer terug op het oude nest.

VTBL

PRO TIP
Wil je een wedstrijd bijhouden met ons Live Scorebord?
Download dan nu de VTBL app!
iOS of Android