Transfer

Piet Velthuizen vervolgt loopbaan bij Telstar

10 februari 2020 16:16 Piet Velthuizen heeft een nieuwe club gevonden. De 33-jarige doelman gaat aan de slag bij Telstar, waar hij een contract heeft getekend tot het einde van dit seizoen.

Dat meldt Telstar via de officiële kanalen. Velthuizen zat zonder club en kan daardoor per direct aan de slag in Velsen-Zuid. Vorig seizoen stond de oud-keeper van onder meer Vitesse nog een tijdje onder contract bij AZ, maar ook daar trok hij afgelopen zomer de deur achter zich dicht. 

Telstar staat momenteel op een tiende plaats in de Keuken Kampioen Divisie en hoopt dit jaar een plek in de play-offs af te kunnen dwingen. Afgelopen vrijdag kregen De Witte Leeuwen nog met 7-1 klop van concurrent N.E.C. uit Nijmegen. Met Velthuizen in het doel hopen zij op betere resultaten.

"Piet is naast kwaliteit ook een brok ervaring wat binnenkomt bij de club. Ik ben blij dat we de komende periode van zijn diensten gebruik kunnen maken en ik hoop dat zijn ervaring een impuls kan geven aan de selectie", aldus Andries Jonker.

 

VTBL

PRO TIP
Wil je een wedstrijd bijhouden met ons Live Scorebord?
Download dan nu de VTBL app!
iOS of Android