Nieuws

Wijnaldum geniet bij Liverpool: 'Voor de wedstrijd bidden we altijd in een kamer'

25 februari 2020 09:37 Liverpool-speler Georginio Wijnaldum was gisteravond belangrijk met de openingstreffer voor The Reds in de wedstrijd tegen West Ham United. De ploeg van Jürgen Klopp buigde een 1-2 achterstand om naar een 3-2 overwinning. Wijnaldum geniet van alle momenten bij de koploper van de Premier League.

Voorafgaand aan de wedstrijden bidden de spelers van Liverpool altijd in een aparte kamer. "We hebben best veel gelovige jongens in het team. Voor de wedstrijd zitten we altijd in een kamer en bidden we samen", vertelt de middenvelder aan FC Rijnmond. 

Tijdens het gebed doet Wijnaldum altijd het woord. De Oranje international bidt voor de wedstrijd, dat ze het mogen meemaken en voor de gezondheid. 

Terugkeer naar Nederland

De 29-jarige Wijnaldum begon zijn loopbaan in de jeugd van Sparta Rotterdam en vetrok in de C-tjes naar Feyenoord. Daar groeide hij uit tot een vaste waarde bij de club uit Rotterdam-Zuid, waarna hij in 2011 een transfer verdiende naar PSV. Een terugkeer naar de Eredivisie sluit Wijnaldum niet uit. "Ik zie mezelf wel terugkeren naar Feyenoord, PSV of Sparta."

VTBL

PRO TIP
Wil je een wedstrijd bijhouden met ons Live Scorebord?
Download dan nu de VTBL app!
iOS of Android