Nieuws

'Clubs uit Premier League en La Liga volgen Kokcü'

26 februari 2020 09:54 Orkun Kokcü heeft nog een contract tot medio 2023 bij Feyenoord, maar kan rekenen op interesse van Arsenal, Chelsea, Sevilla, Real Betis en Valencia. Feyenoord wil zo snel mogelijk het contract van de middenvelder openbreken.

Dat meldt Voetbal International. De Rotterdammers willen Kokcü een nieuw contract aanbieden met een hoger salaris, zodat de club uiteindelijk een hogere transfersom kan vragen voor Kokcü. De middenvelder hoeft zelf niet de hoofdprijs te ontvangen bij zijn volgende club.

Monchi, de technische baas van Sevilla, meldde zich onlangs bij Feyenoord om te gaan praten over een transfer. Ook Real Betis en Valencia hebben Kokcü op hun lijstje staan. 

Premier League

Vanuit de Premier League hebben Arsenal en Chelsea interesse in Kokcü. The Gunners volgen de middenvelder al een tijdje, maar nu staat hij ook in de belangstelling van The Blues. 

Kokcü wil zelf nog wel een jaar blijven bij Feyenoord. De kans is ook groot dat hij bij de Turkse selectie zit voor het aankomende EK. Daarna wil de middenvelder pas een volgende stap maken in zijn carrière. Kokcü hoopt dat Feyenoord dan wat kan overhouden aan zijn transfer. 

VTBL

PRO TIP
Wil je een wedstrijd bijhouden met ons Live Scorebord?
Download dan nu de VTBL app!
iOS of Android