FIFA 20

Waarom profclubs de beste gamemode van FIFA is

23 maart 2020 18:26 Het is een loodzware periode zo zonder voetbal. Wat moeten we nou toch doen nu we allemaal thuiszitten? VTBL heeft de perfecte oplossing om het thuiszitten wat leuker te maken. Namelijk de leukste gamemode van FIFA 20: profclubs.

Profclubs is een gamemode in FIFA waarin gamers een virtuele speler aanmaken. Je kunt je eigen virtuele speler zo knap of lelijk maken als je zelf wil. 

Speel met vrienden

Het is in profclubs mogelijk om met vrienden te spelen. Je kunt samen een club oprichten en het opnemen tegen andere gamers. Iedereen bestuurt zijn eigen speler dus je vormt een echt team. 

Als club kun je zowel bekerwedstrijden als competitiewedstrijden spelen. De divisies werken hetzelfde als in online seizoenen. 

Niets lekkerder dan samen met vrienden je tegenstanders helemaal scheel te spelen en dan uitdagend juichen voor de camera. 

 

Invalwedstrijden

Naast het maken van een club en spelen met vrienden kun je invalwedstrijden spelen. Dan speel je online met mensen over de hele wereld. Dit levert wel vaak behoorlijk wat frustraties op. Invalwedstrijden zitten vol met egoïsten die het liefst de bal zelf over de doellijn dribbelen. 

Hilarische tactieken

Veel virtuele spelers winnen niet de schoonheidsprijs. Je komt er al snel achter dat veel gamers een erg lelijke speler hebben gemaakt. Naast het uiterlijk van de spelers kun je ook het lichaam van de spelers aanpassen. Daar komen hele tactieken bij kijken.

Zo kun je kiezen voor een gigantisch lange spits. Het voordeel is dat vrijwel iedere voorzet erin vliegt. Het nadeel is dat zijn snelheid vaak niet boven de 40 uitkomt. 

Wat je ook vaak tegenkomt is een team vol snelheidsduivels. De gemiddelde lengte in het team is dan niet meer dan 1 meter 63. 

VTBL

PRO TIP
Wil je een wedstrijd bijhouden met ons Live Scorebord?
Download dan nu de VTBL app!
iOS of Android