Nieuws

Update over Nouri: 'Appie zit in een rolstoel, hij reageert en is erbij'

26 maart 2020 19:00 De familie Nouri heeft een update gegeven over de situatie van Abdelhak. Appie is uit zijn coma en kan in een rolstoel zitten.

"Appie zit in zijn rolstoel. Hij reageert. Hij is erbij, hij is onderdeel van de familie. De gesprekken gaan waarover ze altijd gingen, vaak over voetbal. Het is logisch dat hij erbij is. Soms kijkt hij glazig, afhankelijk van de situatie, van het moment. Dat kan bijvoorbeeld gebeuren als er iets aan hem wordt gevraagd. Het is veel meer dan ze hadden voorspeld." Dat wordt duidelijk uit een interview met de Volkskrant en een uitzending van De Wereld Draait door, waarin de familie van Appie aanwezig is. 

 

"Hij woont in zijn eigen huis, dat we na 8 juli 2017 hebben gekocht en aangepast. Het ligt op loopafstand van zijn familie. In het verzorgingshuis was het zo zwaar. Eén familielid had 24-uursdienst, waarna de volgende hem afloste. Ze wilden hem nooit alleen laten. Moeder ondersteunde met alles. Nu zijn er vaak vier of vijf familieleden in dat huis, plus externe zorg."

VTBL

PRO TIP
Wil je een wedstrijd bijhouden met ons Live Scorebord?
Download dan nu de VTBL app!
iOS of Android