Abdelhak Nouri
Nieuws

Kijkers houden het niet droog bij DWDD-special over Nouri

26 maart 2020 19:49 Abdelhak Nouri (22) was het onderwerp van de voorlaatste aflevering van 'De Wereld Draait Door.' De vader en broers van de voetballer waren aanwezig in de show, net als de schrijver van een boek over hem en zijn Ajax-vrienden Frenkie de Jong, Donny van de Beek en Steven Bergwijn. De emoties overvallen de kijkers.
"Moet gewoon nog steeds hierom janken"

Het is wederom een emotionele aflevering van De Wereld Draait Door. De show heeft haar voorlaatste aflevering helemaal in het teken staan van de voetballer Abdelhak Nouri. "Hij is nu sinds niet zo heel lang geleden thuis", laat zijn broer weten. "Het gaat nu een stuk beter met hem (...) Op een goede dag is er een vorm van communicatie met hem." 

Het emotionele verhaal van Nouri's vader en broers komen hard binnen bij de kijkers van DWDD. "Wat een mooi gebaar", vindt iemand over de ode aan de voetballer. "Moet gewoon nog steeds hierom janken", laat een ander weten. Het debuut van Nouri blijft ook een tranentrekker voor velen. "Die ene blik", aldus een kijker. Matthijs hield het zelf ook niet droog. 

Douwe Bob en Ali B hadden een speciaal eerbetoon aan Nouri. De twee zongen een lied voor hem. "Een stukje hemel op aarde", vindt een kijker. 

Nouri kreeg in juli 2017 last van hartritsmestoornissen tijdens een oefenwedstrijd van Ajax in Oostenrijk. Hij werd gereanimeerd op het veld, waarna in het ziekenhuis zwaar hersenletsel geconstateerd. Hij ligt in een subcomateuze toestand. 

 

RTL Boulevard

PRO TIP
Wil je een wedstrijd bijhouden met ons Live Scorebord?
Download dan nu de VTBL app!
iOS of Android