FIFA 20

De Vos over FIFA 20: 'Mensen schrikken zich kapot als ze het gaan spelen'

20 september 2019 20:51 Sierd de Vos en Jeroen Grueter waren vrijdagavond te gast bij De Wereld Draait Door. De mannen zijn de nieuwe commentatoren van het populaire nieuwe voetbalspel FIFA 20.

Ziggo Sport-commentator De Vos vertelt dat het niet te vergelijken is met het commentaar van Evert ten Napel en Youri Mulder. "Evert was een echo van zijn tijd. Het was een geweldige commentator", zegt El Sierd bij De Wereld Draait Door. "Een man die het gevoel van het volk in de huiskamer bracht. Evert was minder een acteur. Wat mensen zich niet realiseren is dat dit spel allemaal bij elkaar is geacteerd. Wij hebben geen bal, veld of stadion gezien."

"Wat ook leuk is, Evert en Youri, die zijn het altijd met elkaar eens. Maar dat is niet normaal", stelt De Vos. "Jeroen poneert iets in dat spel en dan zeg ik: geef mij nou eens gelijk, man! Dan krijg je wat discussie in het dat spel. Mensen schrikken zich kapot straks als ze het gaan spelen."

De vos vertelde vrijdagavond ook een aantal woordgrappen, waaronder één over Liverpool-aanvaller Sadio Mané. "Er is een kopbal van Sadio Mané. Mané, Mané, kop toch! Wat gaat-ie naast, zeg. Het lijkt wel of hij een vierkant hoofd heeft. Oh nee, dan had hij natuurlijk Sadio Carré geheten. Snap je? Maar dat zit dan wel in het spel."

VTBL

PRO TIP
Wil je een wedstrijd bijhouden met ons Live Scorebord?
Download dan nu de VTBL app!
iOS of Android