Pijnlijk

Bale afgemaakt in Spaanse media na belachelijk maken Real Madrid

20 november 2019 08:09 Het huwelijk tussen Gareth Bale en Real Madrid lijkt uit te lopen op een steeds pijnlijkere scheiding. De aanvaller heeft zichzelf inmiddels onmogelijk gemaakt nadat hij gisteren zijn eigen club te kakken heeft gezet.

Na afloop van de interland tussen Wales en Hongarije (2-0) werd op het veld de plaatsing voor het EK 2020 gevierd door de spelers van Wales. Daarop stond Bale lachend met een vlag waarop stond: 'Wales. Golf. Madrid. In that order'. 

Het is een knipoog naar de verhalen dat Bale liever op de golfbaan staat, dan op het trainingsveld van Real Madrid. In Spanje is deze actie in het verkeerde keelgat geschoten. "Bale weet dat hij Madrid in januari kan verlaten als hij een transfer forceert, maar dit loopt uit de hand", zegt AS-journalist Manu Sainz.

Voor gek gezet

Een column in datzelfde AS is ook duidelijk. "Opnieuw heeft Bale Real Madrid voor gek gezet. De club die hij zelf heeft gekozen en die hem al jaren heeft betaald. Niet zo’n beetje ook." Cadena COPE ziet een gebrek aan respect bij Bale. "Hij lacht Real Madrid uit, de fans en zijn ploeggenoten. Het maakt hem allemaal niks uit. Hij verdient het niet om dat shirt te mogen dragen en zou het nooit meer mogen aantrekken. Nooit."

VTBL

PRO TIP
Wil je een wedstrijd bijhouden met ons Live Scorebord?
Download dan nu de VTBL app!
iOS of Android